A CATL kiemelten számít a helyi szakemberekre

2023-11-09

2023. november 9. - Idén első alkalommal a Contemporary Amperex Technology (CATL) is részt vesz a debreceni Fórum Bevásárlóközpontban tartott állásbörzén. A vállalat Kelet-Magyarország legnagyobb munkaerőpiaci rendezvényén számos nyitott pozícióval szólítja meg az álláskeresőket, hiszen a CATL folyamatosan várja az új, inspiráló karrierlehetőségek iránt érdeklő jelentkezőket. A vállalat számára kiemelt fontosságú a debreceni és hazai munkaerő alkalmazása. 


November 10-én a debreceni Fórum Bevásárlóközpontban rendezik meg a Kelet-magyarországi régió legnagyobb munkaerőpiaci rendezvényét, a Debreceni Állásbörzét, ahol a CATL magyar leányvállalata, a Contemporary Amperex Technology Hungary Kft. is jelen lesz. A vállalat amellett, hogy bemutatkozik az érdeklődő közönség előtt új munkatársak toborzását tűzte ki célul elsősorban az építkezés kivitelezését irányító mérnöki, pénzügyi, informatikai, logisztikai, humánerőforrás, EHS és termelési területeken. A standra látogatóknak lehetősége lesz megismerkedni a környezetbarát gyártási folyamatok mellett, a fenntartható logisztika rejtelmeivel, valamint egy izgalmas kvíz kitöltésével további érdekességeket is megtudhatnak a Debrecenbe nemzetközileg elismert szaktudást importáló vállalatról.


A fenntartható, elektromos közlekedés és az energiaátmenet iránti nemzetközi igény erősödésére reagálva a CATL második európai akkumulátorgyárát építi Debrecen Déli Ipari parkjában, mellyel a régió egyik legnagyobb munkáltatójává válik. A vállalat évtizedekre elkötelezte magát a Cívisváros mellett, célja, hogy jó szomszédja legyen a debrecenieknek, aktív és pozitív szerepet vállalva a város életében. A CATL folyamatosan növekvő munkaerőigénnyel számol, amelyet elsősorban helyi munkaerővel szeretne kielégíteni. 


A CATL az innovatív energiaipari technológiák fejlesztése terén világszerte elismert piacvezető vállalat, amely vezető szerepet tölt be a korszerű, nagy hatékonyságú akkumulátorok és energiatároló berendezések fejlesztése és gyártása terén. A 2011-ben alapított Contemporary Amperex Technology Co. Ltd. 37%-os globális piaci részesedésével a világ egyik legfontosabb akkumulátoripari szereplője. A cég 13 gyártóbázisának és 5 kutatási fejlesztési központjának köszönhetően mára széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik. A CATL négy gyára már elnyerte a szén-dioxid-semleges minősítést, melyek közül kettőt a Világgazdasági Fórum a Global Lighthouse Network tagjává választott. A világon egyedüliként ez a két gyár rendelkezik Lighthouse-elismeréssel az akkumulátoriparban. A CATL célja, hogy a jövőben debreceni üzemében is bevezesse a környezetbarát gyártási technológiát és hasznosítsa a zöld logisztika terén szerzett tapasztalatait.


***


További információért látogasson el a www.catl.com oldalra, vagy lépjen kapcsolatba velünk a CATH-Sajto@catl.com címen.